Pravila o Privatnosti i Zarada Odricanje Odgovornosti
Poslednji updejt on Feb 19th, 2021
Informacije predstavljene na ovoj www.slobodaamazona.com namenjene su samo vašim obrazovnim i zabavnim svrhama.
 
Ne dajemo/ne trazimo nikakve potraživanja u vezi s prihodom koji možete ostvariti, niti dajemo bilo kakve zastupljenosti u vezi s bilo kojim potencijalnim poslovnim ishodom. Sav prihod koji zarađujete zasniva se na vašem individualnom kapacitetu, poslovnom iskustvu, stručnosti i spremnosti za učenje.

Ne predstavljamo vam priliku da se obogate.

Molimo budite oprezni i potražite savet koristeći svoje lične poslovne savetnike, advokate i / ili vašeg računovođu. Sve informacije predstavljene na ovom kursu predstavljaju samo savete, sugestije i mišljenja.

Kada se pominju podaci o prihodima (ako ih ima), ti podaci o primanjima su nam anekdotične informacije koje se prenose o rezultatima koje je postigao pojedinac koji razmenjuju informacije i daju se samo u informativne svrhe. Nismo izvršili nezavisnu verifikaciju izjava koje su dali ti pojedinci i ne mogu garantovati njihovu autentičnost ili tačnost. Nemojte pretpostavljati da ćete zarađivati iste cifre prihoda.

Molimo vas da nijednu izjavu na ovoj veb stranici ne tumačite kao zahtev ili predstavljanje zarade, profita, uspeha ili poslovnog ishoda. Iskustvo svakog studenta će se razlikovati i NEMA prosečne zarade. Izjave i izjave pojedinaca ne treba tumačiti kao potraživanja ili prikazi prosečnih zarada. Ne možemo, ne želimo i nećemo davati bilo kakva potraživanja u pogledu zarade, prosečne ili druge.

Ova usluga je samo informativna smernica. Ne vršimo nijednu poslovnu savetodavnu ili konsultantsku uslugu. Kurs Sloboda Amazona, kao i osnivaci i mentori ovog online kursa ne snose odgovornost za bilo kakav uspeh ili neuspeh vašeg poslovanja koji je direktno ili indirektno povezan sa kupovinom i korišćenjem naših informacija, proizvoda i usluga koji su pregledani ili oglašeni na ovoj stranici.

Pravila o privatnosti

Ova Politika privatnosti uređuje način na koji Škola prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki, „učenik“) škole. Ova Politika privatnosti odnosi se na Školu i sve kurseve koje škola nudi.

Podaci o ličnoj identifikaciji

Informacije o ličnoj identifikaciji od učenika možemo prikupljati na razne načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na to, kada se studenti upišu u školu ili na kurs u okviru škole, pretplate na bilten i u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, karakteristikama, ili resurse koje stavljamo na raspolaganje u našoj školi. Studenti mogu posetiti Školu anonimno. Podatke o ličnoj identifikaciji prikupljaćemo od učenika samo ako nam dobrovoljno dostave takve podatke. Učenici mogu odbiti da daju lične identifikacione podatke, ali to ih može sprečiti da se bave određenim školskim aktivnostima.

Kako koristimo prikupljene informacije

Škola može prikupljati i koristiti lične podatke učenika u sledeće svrhe:

Da bi se poboljšala korisnička usluga
Informacije koje nam pružate pomažu nam da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom.
Da biste personalizovali korisničko iskustvo
Skupne informacije možemo koristiti da bismo razumeli kako naši učenici kao grupa koriste usluge i resurse koje pruža naša škola.
Da biste periodično slali e-poštu
Možemo da koristimo studentske adrese e-pošte da bismo studentima poslali informacije i ažuriranja koja se odnose na njihovu porudžbinu. Adrese studenata mogu se koristiti i za odgovaranje na upite, pitanja ili druge zahteve učenika.
Deljenje vaših ličnih podataka

Ne prodajemo, ne trgujemo ni iznajmljujemo lične podatke o studentima drugima.

Veb lokacije trećih strana

Učenik može pronaći oglašavanje ili drugi sadržaj u našoj školi koji vodi do veb lokacija i usluga naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora, davalaca licence i drugih trećih lica. Mi ne kontrolišemo sadržaj ili veze koji se pojavljuju na ovim veb lokacijama i nismo odgovorni za prakse koje koriste veb stranice povezane sa ili iz naše škole. Pored toga, ove veb stranice ili usluge, uključujući njihov sadržaj i veze, mogu se stalno menjati. Ove veb stranice i usluge mogu imati svoje politike privatnosti i politike korisničke podrške. Pregledanje i interakcija na bilo kojoj drugoj veb lokaciji, uključujući veb lokacije koje imaju vezu do našeg učenika, podležu sopstvenim uslovima i smernicama te veb lokacije.

Izmene ove Politike privatnosti

Škola ima diskreciono pravo da ažurira ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Podstičemo studente da na ovoj stranici često proveravaju bilo kakve promene. Priznajete i slažete se da je vaša odgovornost da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti i postanete svesni promena.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Upisom u Školu potvrđujete da prihvatate ovu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom Politikom privatnosti, nemojte se upisati u Školu. Vaš nastavak upisa u Školu nakon objavljivanja promena ove Politike privatnosti smatrat će se prihvatanjem tih promjena.

Copyright 2021- Sloboda Amazona - Sva Prava Zadrana