Imate pitanja? Pisite nam na
---- Korak #1: Kontakt Detalji ---- 
Puno Ime:
Email Addresa
Kontakt Telefon:
---- Korak #2: Adresa ---- 
Ulica:
Grad:
Provincija:
Zemlja:
Postanski Broj:
---- Step #3: Bankovna Kartica ---- 
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:
Item
Price
€795
€695
€2,995
Sta Dobijate u Platinumu?
  • Neograniceno MENTORSTVO!
  • ​Apsolutne Master Metode Produkt Pretrage (Value = €997)
  •  Neogranicen Broj Master Fajlova Koji Ce Vam Ustedeti Vreme i Novac (€427)
  •  Ugovori za Agente, Fabrike (€1,797)
  •  BONUS: Pristup Specijalnim Pozivi sa Amazon Expertima (€797)
  • ​BONUS: Pristup 7 Figures Sellere fajlovima za Analizu proizvoda! 
  •  BONUS: Jos MNOGO BONUSA i lekcija koji ne mogu stati na ovom kratkom spisku! 
"Od mene sve preporuke za kurs. Od samih pocetaka sam clan kursa jos malo pa 2 god. Odlicne zatvorene grupe, komunikacija, uvjek dostupni mentori i naravno lekcije korak po korak. Tu su i rezultati." 

- Mladen Vuckovic. USA
"Posle dugo promasenih poslova, cudnih sefova i preteranog radnog vremena, savim slucajno sam naisla na reklamu za FBA kurs. I ako sam bila laik u svemu tome Raso i njegov tim su me sa neverovatnim strpljenejm i pazljivo objasnjenim lekcijama uputili u svet Amazona. Vrlo sam zadovoljna njihovim zalaganjem za nas studente. Raso je sjajan mentor i svima bih preporucila da nam se pridruze, jer novac ulozen u sopstvenu edukaciju uvek se visestruko vrati." Simona Slajher - Srbija"

- Simona Slajher. Srbija

Refundacija Garantovana

Ako primijenite SVE sto vas ucim, i ne vidite nikakav napredak u biznisu, ne samo da cu vam refundirati novac - vec cu vam dati jos $200 sto ste gubili vijeme. Toliko sam siguran u svoje znanje! - Radule Vucetic - Amazon FBA Mentor

Sigurna Obrada

Svaka narudžba se obrađuje putem sigurnog, 256-bitnog šifrovanog mrežnog prolaza za obradu plaćanja kako bi se osigurala vaša privatnost.
Svi korisnici Akademije imaju neogranicen pristup lekcijama. Mentorstvo se ogranicava na 12 meseci, nakon cega se pristup moze produziti po ceni od 499,95€ ili BESPLATNO u koliko  odvojite malo vremena da nase vrednosti delite sa vasim prijateljima i svojom podrskom, kroz nas program preporuke, svake godine obezbedite sebi BESPLATNO MENTORSTVO. Ova cena vazi za UNO & DUO paket dok je za DIAMOND godisnja pretplata mentorstva 999€ kao i mogucnost BESPLATNOG produzetka promocijom vrednosti nase Amazon zajednice.
Uslovi Ucesca  |  Pravila Privatnosti  |  Zarada i Odricanje Odgovornosti

Sloboda Amazona 2021 - Sva Prava Zadrzana