Uslovi Ucesca
Poslednji updejt  Jun 5th, 2022
Uslovi učešća

Molimo vas pažljivo pročitajte: Kupovinom ovog proizvoda vi (u daljem tekstu "klijent") pristajete na sledeće uslove koji su ovde navedeni.

Politika povrata sredstava za pakete lekcija Sloboda Amazona:

Iskoristivši paket Sloboda Amazona od 1$ do 2000$ americkih dolara, imaćete pravo na povraćaj novca sve dok ste preduzeli mere, uložili pun napor i zapravo lansirali proizvod i pokušali da postignete uspeh .

Nećete dobiti povraćaj ako niste ni pokušali da preduzmete bilo kakvu akciju.

Prihvatljivost povrata novca je u potpunosti po našem nahođenju, ali s obzirom na to da imamo na umu najbolje interese naših učenika i u potpunosti stojimo uz naše programe, želimo da VI uspete i držimo se naše garancije nula rizika koja nudi povraćaj kursa.

Imajte na umu da će vam vraćeni iznos biti umanjen za sve naknade za obradu koje Sloboda Amazona snosi i može biti vraćen samo putem originalnog načina plaćanja (tj. Originalne kreditne kartice).

Da biste ispunjavali uslove za povraćaj novca morate ispuniti sve navedene uslove:
- Morali ste da pogledate 100% svakog kursa
- Mora da ste pokušali da pokrenete proizvod na Amazon FBA.
- Imate dokaze o vlasnistvu SC naloga i istoriju reklamnih kampanja/prodaje.
- Mora da ste bili aktivni u nasim privatnim studentskim Facebook grupama, i imate solidnu istoriju interakcije i postavljaju pitanja.
- Sigurno ste mentorstvo potražili od nasih mentora i imate dokazanu istoriju mentorske komunikacije i treninga sa njima.

Da biste dobili povraćaj novca, svoj zahtev možete podneti na akademija@slobodaamazona.com sa sledećom temom:
Zahtev za povraćaj sredstava zasnovan na dogovoru za kupovinu paketa lekcija.

U svom zahtevu opišite svoju situaciju, iskustvo sa programom i priložite dokaz da ste se zaista potrudili i lansirali proizvod na Amazon.

General

Ova veb lokacija („Veb lokacija“) je u vlasništvu i kojom upravlja Sloboda Amazona(„slobodamz.com“ „mi“ ili „mi“). Korišćenjem Sajta pristajete da vas obavezuju ovi Uslovi korišćenja usluge i da ga koristite u skladu sa ovim Uslovima korišćenja usluge, našom Politikom privatnosti i bilo kojim dodatnim uslovima i odredbama koji se mogu primeniti na određene odeljke Sajta ili na proizvode i usluge dostupne putem Veb lokacije ili sa Slobodamz.com. Pristup Veb lokaciji, na bilo koji način, bilo automatizovano ili na neki drugi način, predstavlja upotrebu Veb lokacije i vaš pristanak da se obavezujete ovim Uslovima usluge.

Zadržavamo pravo da s vremena na vreme izmenimo ove Uslove korišćenja usluge ili da nametnemo nove uslove za upotrebu sajta, pravila kursa, kao i clanstva u vip grupama i mentorstva, u kom slučaju ćemo revidirane Uslove korišćenja objaviti na ovoj veb lokaciji. Nastavljajući da koristite sajt nakon što smo napravili takve izmene, prihvatate Uslove korišćenja usluge, kao i modifikovane uslove.

Naša ograničena licenca za vas

Ova veb lokacija i svi materijali dostupni na njoj vlasništvo su nas i / ili naših povezanih lica ili davalaca licence i zaštićeni su autorskim pravima, zaštitnim znakom i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Sajt se pruža isključivo za vašu ličnu nekomercijalnu upotrebu. Ne možete da koristite Veb lokaciju ili materijale koji su dostupni na Sajtu na način koji predstavlja kršenje naših prava ili za koji nismo ovlašćeni. Preciznije, osim ako je izričito odobreno u ovim Uslovima korišćenja usluge ili ako je vlasnik materijala, ne smete menjati, kopirati, reprodukovati, ponovo objavljivati, postavljati, objavljivati, prenositi, prevoditi, prodavati, stvarati izvedena dela, eksploatisati ili distribuirati na bilo koji drugi način način ili medijum (uključujući putem emaila ili drugim elektronskim sredstvima) svaki materijal sa sajta. Ako se registrujete za obuku, s vremena na vreme možete da preuzmete i / ili odštampate po jedan primerak pojedinačnih stranica Sajta za svoju ličnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uslovom da zadržite netaknuta sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima.

Vaša licenca za nas
Postavljanjem ili podnošenjem bilo kog materijala (uključujući, bez ograničenja, komentare, zapise na blogu, objave na Facebooku , fotografije i video zapise, svedočenja u video, audio, foto ili tekstualnom formatu) nama putem Sajta, Internet grupa, mesta na društvenim mrežama ili bilo koje od našeg osoblja putem e-pošte, teksta ili na bilo koji drugi način zastupate: (i) da ste vlasnik materijala ili objavljujete ili podnosite zahtev uz izričitu saglasnost vlasnika materijala; i (ii) da imate trinaest godina ili više. Pored toga, kada predajete, šaljete e-poštom, šaljete tekst ili isporučujete ili objavljujete bilo koji materijal, dodeljujete nam i svima nama ovlašćene besplatnu, trajnu, neopozivu, neekskluzivnu, neograničenu, svetsku licencu za korišćenje, kopiranje, modifikuju, prenose, prodaju, iskorišćavaju, stvaraju izvedena dela od, distribuiraju i / ili javno izvode ili prikazuju takav materijal, u celini ili delimično, na bilo koji način ili medij, koji su sada poznati ili su razvijeni u bilo koju svrhu. Prethodni grant će uključivati pravo na korišćenje bilo kojih svojinskih prava u takvom objavljivanju ili podnošenju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prava pod autorskim pravima, zaštitnim znakom, zaštitnim znakom ili patentnim zakonima pod bilo kojom relevantnom jurisdikcijom. 

Privatna Student Grupa

Nase Privatne student grupe imaju za cilj da okupe sve korisnike/studente nasih video lekcija na jednom mestu u cilju razmene nasih iskustva i mentorske podrske koja je do Decembra 31.12.2021 od svog osnivanja besplatna za sve nase polaznike online Amazon kursa Sloboda Amazona bez obzira na vremenski period njihovog pristupa nasim grupama.

Od 01.01.2022 pristup nasoj podrsci ce biti na godisnjem nivou student pretplate koja ce takodje obuhvatati pristup pre-recorded materijalu kao i materijalu koji ce biti sniman tokom kalendarske godine naseg Private Label kursa koji se obavezuje da na godisnjem nivou organizuje/snimi minimum 8 lekcija/predavanja/radnih sati u cilju unapredjenja znanja svih nasih online studenata shodno ucestalim promenama i izazovima Private Label Amazon FBA biznisa. Ove promene obuhvataju sve clanove koji su navrsili minimum 6 meseci pristupa Platinum i VIP studenti grupi od dana kada su izvrsili kupovinu navedenog paketa.

Partneri i pristup Grupi

Svi clanovi DUO i Diamond paketa su duzni da u roku od 24h od pristupa kursu obavijeste nasu podrsku o pristupu njihovih biznis partnera nasem Amazon FBA kursu. Sva naknadna obavestenja nece biti validna i pristup nece biti odobren. Napomena : Nas sistem koristi napredni model pracenja lokacije svojih korisnika, sto nam omogucava pravovremenu suspenziju svih korisnika koji manipulisu korisnickim profilima. Refundacija nakon krsenja bilo nasih pravila nije moguca.

Placanja u ratama
Studenti i clanovi mesecne pretplate svih nasih paketa koji ne budu ispunili svoje mesecne obaveze clanarina u redovnom placanju ce biti automatski uklonjeni iz mentorskih grupa kao i gubitak prava na pristup materijalu za koji su predhodno platili odredjen broj clanarina.
Svaki vid manipulacije bankovnim karticama na kojima nema dovoljno sresdstava maximum 48h od trenutka redovne naplate bice podlozni navedenim sankcijama tj izbacivanjem iz grupa i uklanjanjem prava na pristup iznajmljenom materijalu naseg online kursa.

Sloboda Amazona
www.slobodamz.com
Copyright 2021 - Radule Vucetic, Sloboda Amazona - Sva Prava Zadrzana